2015. február 16., hétfő

Atlétika

Adri már több, mint egy éve atlétizál és már egy éve versenyekre is jár. Mindig nagyon izgul előtte, aztán egész jól szerepel, de azért elégedetlen önmagával.
A hétvégén az egyesületük rendezett egy 3 napos országos versenyt, Adri 3 számban akart csak indulni: hármasugrás, 60 m futás és 60 m gátfutás. Aztán megbánta, hogy másra nem jelentkezett, mert jól belejött a versenyzésbe. A korosztályában több, mint 60 induló volt, Adri mindegyik versenyszámban az első harmadban végzett, az ideje 60 m-en 9,77 mp, gáton 11,5 mp volt és 7, 69 m-t ugrott. (Ezeket azért írom ide le, hogy majd emlékezzünk rájuk).
A legsikeresebb a gátfutásban volt, továbbjutott a futamából és a középdöntőben 2. lett a futamban, a 15. helyezést ért el.(Ez látható a videon, sajna ez sem a legjobb minőségű. Adri fehér pólóban és fekete gatyában fentről a harmadik pályán fut és csak a bordó pólós kislány előzte le.)
Követekező edzésen több jutalmat is fog kapni, mert a saját rekordjait megdöntötte.
Amúgy a verseny rendezése nagyon színvonalas volt, minden versenyszám elkezdődőtt a kiírt időpontban, hangosbemondóban és nagy kivetítőn is felsorolták a résztvevőket, kiírták az eredményeket.
Alex is velünk volt, egész jól bírta a hangzavart, vasárnap majdenm 2 órán át aludt is a babakocsijában.

Nincsenek megjegyzések: