2014. november 17., hétfő

Már egy hónapja köztünk van

A nagyszülők ittléte alatt lett volna időm írni, persze, csak a képeket nem töltöttük még le a fényképezőgépről és nem akartam "illusztráció" nélkül hagyni a bejegyzést.

Alex tegnap betöltötte az egy hónapot, nagyon nagy fiú már, mosolyog, nevetgél tudatosan, főleg reggel, kipihenten nagyon jókedvű.

 Próbál beszélgetni is és a bölcsőjében magára hagyva iszonyú nagy hangon tud reklamálni. Hason szépen emeli magát (ma ezt megmutatta a gondozáson is). Jól eszik, kevésbé jól alszik. A böfivel még mindig gond van, ha az nem jön ki kajálás után, akkor fél- egy óra múlva jön a kínlódás a részéről. Esti órákra elfárad, akkor leginkább ölben van el (ÉN rontottam el, vállalom). Nagyokat sétált, főleg a nagypapájával az elmúlt 10 napban, mindig szépen elalszik a babakocsiban, néha ezt az alvást még itthon is folytatja. A fürdést nagyon szereti, és ha előtte minimum egy órával kajához jutott, akkor szép nyugodtan tűri még a törölközést, öltözködést is.

Éjszaka az esti szopi után (ami már csak 1-1,5 órás altatást jelent) van, hogy 4 órát alszik egyhuzamban, utána viszont már rizikós, hogy visszaalszik e és ha igen, akkor vajon mennyire tartósan. Így általában több részletben ugyan, de összejön nekem is az 5 óra alvás, de van, hogy nem :(
Mai napon lett "lemázsálva": 5218 g, a hossza: 58,5 cm. A "védőnő" megdícsérte, hogy igazán szépen fejlődik. Most már nem is kell hetente járni, 2 hét múlva fog Alex előszőr találkozni a háziorvosával és rá 2 hétre meg jön az első védőoltás.
Adri meg egyedül jár iskolába és jön haza, igazán nagyon ügyes nagylány lett, és továbbra is Ő Alexnél a favorit "gondozónő".

Nincsenek megjegyzések: