2014. november 1., szombat

A második hét

Azt nem állíthatom, hogy napirend kezdene kialakulni a babával, de azért a család kezd összeszokni. Mondjuk könnyű volt így, hogy Adrinak szünet volt a suliban, nagyon sokat tudott segíteni, vigyázott a picire, szórakoztatta, többször volt, hogy Ő altatta el, szóval hiányozni fog az extra "személyzet" a jövő héten. De csak szerdáig, mert akkor jönnek a nagyszülők!
Esti szórakozás Adri ágyában

Az elmúlt 3-4 éjszaka viszonylag jól is telt, 2x volt fent Alex, de szépen vissza is aludt evés után. Így én is alszok kb 6-7 órát 3 részletben. Az esti elalvás megy nehezen, néha az 2-3 órát vesz igénybe, közben 3-4 cicizéssel húzza az időt.
Kissé hasfájós, kaptunk kétféle cseppeket, egyiket közvetlen a szopizás előtt kell bevenni és akkor segít böfizni, a másikat csak naponta egyszer és az a bélflóra kialakulásában segít. A "megböfögtetős" cseppek hatására már bukni is tud a kisfiú, szép nagyokat!
Szerintünk szépen fejlődik, figyel a hangokra, egyedül maximum 10-15 percet szeret lenni, jóllakottan annyit elvan a bölcsőjében egyedül, nézelődik. A séták alatt mindig alszik, tegnap több, mint egy órát voltunk vele kint Adrival, persze csak Ő tolhatja a babakocsit.
                                                                              2 hetesen

Nincsenek megjegyzések: