2008. április 2., szerda

Holnaptól ovi

Közkívánatra rakok fel majd képeket máskor is. Ez a Skanzenból készült Stockholmról. Megtudtam, hogy ez a sziget, ahol a Skanzen és a Vasa múzeum is van (meg egy nagy vidámpark ami még nincs nyitva) régen állatkert volt, onnan a neve: Djurgarden. (Az a betűn egy kis karika van, és o-nak kell ejteni.)

Tegnap elkészült a személyigazolványunk, nem különösebb dolog, de mindent könnyebb így intézni, nem néznek furcsán ha az útlevelünkkel igazoljuk magunkat. Egyébként, hiába EU-s ország, még az EU-s útlevél mellé is kell egy másik fényképes igazolvány ahhoz, hogy igazoljuk magunkat.
Ma felhívtak az oviból, hogy hétfő óta várják Adrit! Erről elfelejtettek értesíteni minket, de holnap reggel 9-re megyünk, reméljük jó lesz, már Adri is nagyon várja.
Itt is most nagyon jó idő van, már lekerültek rólunk a télikabátok, de nem rakjuk messzire őket, mert vasárnapra megint havazást mondanak. A svédeknek ez a 10-12 fok már elég nyárias időjárás lehet, mert pólóban és szandálban is járkálnak már az utcán!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Wooww, ez izgi, kíváncsi vagyok a fejleményekben ovi ügyében

sharon írta...

tényleg szép!én is kíváncsi vagyok az ovis élményekre.